16 Mart 2009 Pazartesi

Markafoni'de LTB Özel Satışı Başladı

Markafoni'yi hepimiz biliyoruz artık değil mi? Bilmeyenler için tekrar ediyorum. Kendisi önemli markaların ürünlerinde %70 gibi büyük indirimler yapar. Her hafta 2-3 değişik markada indirimler olur ve bu indirimler 2-3 gün kadar sürer. Markafoni'ye üye olabilmeniz için referans gerekiyor. Eğer aranızda üye olmak ve %70 indirimli alışveriş yapmak isteyen varsa referans olabilirim. Bunun için bursadamoda@gmail.com ' a mail atabilirsiniz ya da yorum kısmına e-postanızı bırakırsanız size geri dönücem.
LTB indirimi bugün başladı ve 23 Mart'a kadar devam edecek. İndirimin son günlerine bedenleri ve renkleri bulmanız biraz zor oluyor. O yüzden hemen Markafoni' ye :)

4 yorum:

"PRETTYCOOL" dedi ki...

:))sorma canım olay oldu bu markafoni benim için,ben jeanste güvenemiyorum ama rebeccanın satışlarına dikkatini çekmek istiyorum,sadece 2 ürün kalmış:o

Adsız dedi ki...

merhaba ben de ziyarete geldim güzel bi site yapmışsın ama yazılar zor okunuyo,yazının rengi daha koyu olsa yada zemin rengini değiştirsen iyi olur gibi.yine beklerimmm:))

Bursada Moda dedi ki...

* Prettycool Markafoni herkes için olay oldu bence. Hem çok iyi markalar hemde %70 indirim olunca böyle oluyor tabi. Rebeccanın satışlarına bugün bende baktım.Bitmiş gitmiş :)

* Stilperisi hoşgeldin. Yazdıklarını dikkate alıcam. Ziyaretine geliyorum bende beklerim :)
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Beni de ziyaret edermisin. Ayrıca bende üye olmak istiyorum.Blogum http://eliflehayat.blogcu.com/ ...Görüşmek üzere.