28 Ocak 2009 Çarşamba

Vivienne Westwood İçin Pamela Anderson

Vivienne Westwood tasarımlarını gerçekten çok beğenirim. Ama aynı şeyi Pamela Anderson için malesef söyleyemeyeceğim. Sizce Vivienne Westwood'un Pamela Anderson'u tercih etmesinin sebebi nedir? Reklamın iyisi kötüsü olmaz! sözünden mi yola çıktı acaba. Bazen en kötü reklam bile akılda kalıcı olabilir. Hatta programlara konu olabilir, gündemi meşgul edebilir vs... Alın size en güzel örneği :)

Vivienne Westwood'un 2009 ilkbahar yaz kampanyası için Pamela Anderson'u tercih etmesi çok konuşulmuştu. Şuanki yorumlara bakıyorum da hala konuşuluyor:) Bence Vivienne Westwood iyi bir seçim yaptı.

Pamela Anderson'u sevmem. Her fırsatta göğüslerini açması, ortalıkta yarı çıplak dolaşması göz zevkimi bozuyor :)

İşte Vivienne Westwood 2009 yaz reklamlarından birkaç örnek


2 yorum:

escada dedi ki...

Suratı deforme olduğundan yakın çekim yapılmamış gibi eh malum yaşıda ilerledi artık ayrıca göğüsleri okadar büyük ki kapatamıyor sanırım bence görsel açıdan pamela iyi bir seçim değil..

Bursada Moda dedi ki...

Bir zamanların playboy yıldızı evet artık çok fazla yaşlandı..Eeee neyim değil ne olucam demeli :) Sanırım artık kimse görmek istemiyor bile Pamela'yı.Doğru söylüyorsun suratı deforme olduğundan dolayı yakın çekim almamışlar. Bununla ilgili haberlerde çıkmıştı.
Ayrıca göğüsleri ile ilgili yaptığın yorum süperdi :) Bencede bir türlü kapatamıyor onları.. Ama biz görmekten bıktık artık :)