27 Şubat 2009 Cuma

Sıcacık Ev Botları

Bu ara ev babetleri ve ev botlarına sarmış durumdayım. Hepsi çok cici gözüküyor ve almadan yapamıyorum:) En son dün Peacocks'tan 12 TL'ye pembe bir ev babeti aldım. İnanılmaz indirime girmişler kaçırmayın derim.
Biraz önce de http://www.ayakkabim.org/ 'da gezinirken Kate Spade ev botlarını gördüm. Gerçekten çok sıcacık duruyordu. Tabanları deri, ponponlu ve örgü şeklinde. Sizde benim gibi ayakları çok üşüyenlerdenseniz bence mutlaka bir ev botu edinin. Gerçekten sıcacık tutuyor. Ayağımdan çıkartamıyorum :)

2009 Tayt Modası

Taytlar renkleri ve desenleri ile hepimizin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
Podyumlarda gördüğümüz taytlar arasında fermuarlılar, delikliler, çiçekliler ve asimetrik desenliler yer alıyor. 80'lerden kalma taytlar günümüze adapte olmuş durumda ve pantalonun yerini alacak gibi gözüküyor. Tunik ya da düz bir elbiseyle tamamlayacağımız taytlara ilgi çok olacak.

Lacoste 2009 Gözlük Modelleri

Lacoste Eyewear 2009'a hızlı giriş yapanlardan. 2009 İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile sıradışı ve çarpıcı gözükmeyi seven bay ve bayanlar için, tasarımcı Christophe Lemaire yaz tatillerinden esinlenerek çok güzel gözlükler tasarlamış. Koleksiyonda oval ve kemik gözlükler, ince saplar, renk olarak ise siyah, kahverengi, bej, kırmızı, beyaz, bordo ve yeşil dikkati çekiyor. Tüm modellerde özel işleme Lacoste logosu yer alıyor. Modern tasarımları ile Lacoste Eyewear 2009 yazında da ön planda olacak.

26 Şubat 2009 Perşembe

25 Şubat 2009 Çarşamba

Günün Kombini




24 Şubat 2009 Salı

İşte Michael Jackson'ın Son Hali

Bir zamanlar Michael Jackson adında bir efsane vardı. Herkes severek dinler, danslarına imrenerek bakardı. Hepimiz Michael Jackson hareketi yapmaya çalışırdık :) Bazılarımız yapar gibi olur ama onun gibi kimse yapamazdı :)
Michael Jackson'ı bende severek dinlerdim...Ama adı çocuk tacizi olayına karışınca bitti benim için.
Michael Jackson sayısız estetik ameliyatları geçirdi. Bir türlü kendisiyle barışamadı. Günden güne o ameliyatlarla daha da kötü oldu. Cilt sorunları yıllar önce başladı. Michael Jackson'ın ciddi bir hastalık yani ölümcül bir enfeksiyon kaptığı söylenmekte. Ayrıca bununla birlikte vücut iltihaplanması ve ülserde olmuş. Burnunu düşürmüş. Ağır antibiyotik tedavisine başlamışlar. Aldığı antibiyotikler o kadar ağırmış ki kan zehirlenmesine yol açıp ölüme bile neden olabilirmiş. Ama yine de o antibiyotikleri kullanması gerekiyormuş. Yani anlayacağınız kullansa da kullanmasa da efsane Michael Jackson'ın durumu kötü. İşte fotoğrafları...

Şıkır Şıkır Aksesuarlar

Sizde benim gibi şıkırtılı ve kokoş aksesuarları seviyormusunuz :) internette dolaşırken bir site buldum. Birkaç tane beğendiklerimi sizinle paylaşmak istedim. Çok eğlenceli aksesuarlar mevcut. Türkiye'de satışı yok ama biraz araştırdıktan sonra 8 Euro'ya Türkiye'ye gönderdiklerini öğrendim. Daha fazlasını görmek istiyorsanız buyrun adresi http://www.hannahzakari.co.uk/

Ayrıca siyah üzerine kırmızı fiyonklu çanta da çok cici duruyor değil mi?

Nine West Ayakkabı Çanta Kombinleri

Şıklığına ve lüksüne düşkün bayanların tercihi olan Nine West, biz bayanlara farklı trendler ve sayısız ayakkabı çanta kombinleri sunuyor. İçlerinden bazılarını sizinle paylaşmak istedim.



Nine West Bursa Korupark AVM ve Zafer Plaza'da...

Günün Kombini

Geçenlerde televizyonda bir haber izledim. Hadise'nin giydiği kot yüzünden yırtık kotlarda bir patlama olmuş ve yok satıyormuş :) Bende buna istinaden hafifte olsa yırtık kotlu bir kombin paylaşmak istedim :) Ayrıca görüldüğü gibi püskül modasına da ayak uydurmuş durumdayız. Hergün sizinle bir tane kombin paylaşacağım. Burdan aldığınız fikirlerle kendi kombinlerinizi yaratabilirsiniz.

23 Şubat 2009 Pazartesi

81. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu

81. Oscar Ödülleri Amerika'nın Los Angelas kentinde yapılan muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Geceye 8 ödülle Slumdog Millionaire damgasını vurdu. Slumdog Millionaire, en iyi film, en iyi yönetmen, en iyi uyarlama senaryo, en iyi görüntü yönetmenliği, en iyi ses miksajı, en iyi kurgu, en iyi film müziği ve en iyi orijinal şarkı ödüllerine layık görüldü.





















Penelope Cruz, en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü aldı. Cruz'un Oscar Ödül Töreni için seçtiği elbise vintage. Seçim benim çok hoşuma gitti. Kuğu gibi ve çok asil durduğunu düşünüyorum. Vintage elbise ve aksesuarlara olan ilgimden belkide...
En iyi kadın oyuncu ödülünü alan Kate Winslet'in seçimi siyah bir elbise. Gerçekten çok asil durduğunu düşünüyorum.
Jessica Biel beni çok şaşırttı. Üzerindeki elbisesi biçimsiz ve çok özensiz. Sanki dümdüz bir kumaşı almışsında iki ucundan tutturmuşsun ve giymişsin gibi. Ahh Jessica neden bu kadar zevksizsin neden? Angelina Jolie yine renginden vazgeçmemiş ve siyahı tercih etmiş. Bu kadının artık renk düşmanı olduğunu düşünmeye başlıyorum. Şu siyah elbiseleri üzerinden çıkarıp atsa artık diyorum. Birazcık renk Angelina çok değil. Çok yakışacak sana gerçekten :)
Alicia Keys'in seçimi ise pembe, straplez ve derin yırtmaç dekolteli bir elbise.

Frieda Pinto modaya uymuş ve çivit mavisini tercih etmiş.

Beyonce Armani tasarımlı elbisesi ile tam bir balık kadındı. Ama açıkçası ben yakıştıramadım...

Heidi Klum iddaalı bir renk seçimi yapmış. Kırmızıyı çok seviyorum, herkese de yakışmadığını düşünüyorum. Ama Heidi Klum çok güzel taşımış değil mi?

22 Şubat 2009 Pazar

Haftasonu Alışverişi

Dün İstanbul Palladium Alışveriş Merkezindeydim. Kendimi tutamadım ve yine alışveriş yaptım :) Markalar bayağı indirime girmişler. Pek indirim göremediğimiz Mavi Jeans'te bile süper indirimler vardı. İşte aldığım birkaç parça birşey :))))
Yağmur botları Mavi Jeans 80,00 TL'den 24,95'e düşmüş.
Şort Bershka 39,95 TL.
Şal Zara'dan 24,95 TL.
Şal ile kombinlediğim mor kazak Koton 20,00 TL.
Erkek arkadaşıma aldığımız mor kazak Zara 34,95 TL
Erkek ayakkabı Mavi Jeans 79,95 TL.

20 Şubat 2009 Cuma

Meraklısına...

Bayanlar hepimiz süslü ve gösterişli şeyleri severiz değil mi?

Pentax K-M digital SLR üzerinde swarovski taşlarla süslü bir çalışma yapılmış. Moda ve fotoğraf tutkunları için tasarlanmış, digital kalitesi ise çok iyi... Paparazzi fotoğrafları bile çekilebilir :)

Ben şahsen böyle bir makine ile fotoğraf çekmek isterdim. Fiyatı 3.000 Euro..Ee hal böyle olunca da bu krizde makineye bu kadar para verilmez değil mi? :)

18 Şubat 2009 Çarşamba

Sanatsal Çizgiler

Sanata duyulan tutkuyla tasarlanan ve ünlü sanatçıların eselerini mücevherler ile birleştiren Frey Wille koleksiyonundan birkaç fotoğraf paylaşmak istedim... İlkbaharın ve yazın trend renkleri olan kırmızı, mavi, pembe ve yeşil kullanılarak hazırlanmış bilezik, yüzük ve küpeler harikaa...
Hundertwasser Sokak Nehirleri koleksiyonunun renkli tasarımlarından olan bu küpeler benim çok hoşuma gitti. Hem romantik hem de renkli bir aksesuar...
Luna Piena kolyeler, romantik akşamlarda şık gece kıyafetlerimizi, canlı renkleri ile de günlük kıyafetlerimizi tamamlıyor.
Frey Wille'nin rengarenk, kalın bileziklerini çok beğendim. Yazın cilde renk katmak, kışın ise trikoları renklendirmek için tasarlanmış. Bilezikler el işçiliği...!
Frey Wille modellerini Bursa'da nerde bulabilirsiniz bilmiyorum :( ama İstanbul Nişantaşı'nda bulabilirsiniz.