15 Temmuz 2009 Çarşamba

PENTİ’DE İNDİRİM GÜNLERİ BAŞLADI

Penti mağazalarında ev giyimi, fashion çamaşır ve bayan soket çoraplarında % 50 indirim; basic iç çamaşırlarında %25 indirim var.
Penti’nin 2009 koleksiyonundaki mayo, bikini, ev giyimi, iç giyim, soket çorap desenleri renkleri, kumaşları ile bu yazın en gözde koleksiyonunu oluşturuyor. Her türlü talep düşünülerek tasarlanan ürünler desenleriyle göz kamaştırırken, özel modelleriyle de kadınlara ayrıcalıklı olmanın keyfini yaşatıyor.
Penti, bu yıl ki mayo koleksiyonunda kadınların kendilerini daha genç ve vücutlarına daha güvenli hissetmelerini sağlıyacak koleksiyonlara imza attı. Değişik vücut şekillerine uygun modeller, renkler, desenler ve kumaşlar koleksiyonun hazırlanmasında önemli rol oynadı. Desenli , desensiz birbiriyle kombine olan bikiniler, mayolar ve plaj kıyafetleriyle kendinize farklı modeller de yaratabiliyorsunuz.
Ev giyiminde pembe, yeşil çiçekler, ekoseler, pembe kurdeleler, fiyonklar ve incecik danteller çocuksu yanımızı ortaya çıkarttı, bizleri gülümsetti. Dantel dokusu ve zarif desenleriyle hem spor hem yarı-abiye kıyafetlerin altına giyilen pantolon çorapları ve soket çoraplar yeni bir tarzın öncüsü oldu.
Penti 2009 mayo, bikini, ev giyimi, iç giyim, soket çorap koleksiyonunu görmek ve satın almak için Penti mağazalarını ziyaret edebilir ya da http://www.penti.com.tr/ adresine girerek online alışveriş yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok: